GRATIS verzending vanaf € 50,00 in België en Nederland!

Zomereczeem lotion reviews

Reviews Zomereczeem lotion - product hier te bekijken

Lees hier ook het artikel van EcoHippique, waarin 9 testers hun ervaringen delen over Zomereczeem lotion. 

Zomereczeem lotion The Natural Way klanten ervaringen review

Hormonale schuurder. Wat een opluchting voor dit paard!

~ Jennifer D.S.

X

Zomereczeem lotion - The Natural Way, Laura Cleirens. Paarden zomereczeem jeuk manen staart schuren groeien

Hier wordt je toch gewoon ZO blij van!? 🤩🌿
Zomereczeem lotion - The Natural Way bezorgde deze lieverd weer jeukvrije én lange manen! Een collage doorheen 7 maanden aan 1x/week behandelen.
X

Zomereczeem lotion The Natural Way resultaat

X

Zomereczeem lotion - The Natural Way Laura Cleirens - resultaat klant ervaring - 100 % natuurlijk product oplossing jeuk schuren manen staart zomereczeem bij paarden

X

Zomereczeem lotion The Natural Way resultaat

"Na 12 jaar eindelijk een product gevonden dat werkt! Wiesje en Atos hebben allebei zomereczeem waardoor ze van maart t/m oktober vreselijke jeuk hebben. Ik heb denk ik wel 25 verschillende zalfjes/lotions geprobeerd en nooit iets gevonden wat hielp. Untill now! 
De huid is een stuk rustiger en er groeien nieuwe haartjes. Dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt! Ze heeft ook veel minder jeuk, voorheen wilde ze het liefst urenlang gekriebeld worden op de aangedane plekken en bleef het de hele dag jeuken. Als ik er nu aan zit doet ze niet meer gelijk haar bovenlip omhoog van: oh jaaa daar moet je kriebelen. En ze lijken meteen te kalmeren wanneer ik het opsmeer. Met vorige zalfjes probeerden ze het smeren ook te ontwijken (voornamelijk bij de oren). En als ik klaar was met smeren ging m'n merrie meteen rollen en onder haar buik schuren. Dat doet ze nu helemaal niet meer. Tijdens en na het smeren is ze super rustig." ~ Ilona v.W
---
Zomereczeem lotion The Natural Way resultaat
"Hurbey heeft al jaren enorm veel last van zomereczeem. Toen hij net bij ons kwam schuurde hij al zijn manen af, zijn staart, zijn schouders en zijn kont. Soms zelfs tot bloedens toe. Op sommige plekken had hij geen haar meer. 
De eerste twee jaren dat we hem hadden, hebben we van alles geprobeerd. Alle sprays en zalfjes die er te vinden waren hebben we geprobeerd. Niets hielp écht.
Er werd ons aangeraden om een eczeemdeken te kopen, maar daar waren wij eigenlijk niet echt voor.
Toen we bij Laura terecht kwamen hebben we haar lotion ook eens uitgetest en die gebruiken we nog steeds. Op een paar maanden tijd groeide zijn manen en staart als kool. Schuren deed/doet hij niet meer.
Op dit moment staat hij op een weide met veel bomen in de buurt en helaas ook veel beestjes, wat eigenlijk geen ideale situatie is voor pony's met zomereczeem. Toch schuurt hij niet. Ik ben enorm blij dat we met Laura en haar werk in contact zijn gekomen, want dankzij haar kan mijn pony van de zomer genieten zonder jeuk. Als je een pony hebt die er ook last van heeft is dit product echt aan te raden!" ~ Arrezina V.
---
Zomereczeem lotion The Natural Way resultaat
Mijn eigen verhaal: "Dit is Ika - mijn zomereczemer. Ze kwam in mei 2016 bij ons en schuurde heel hard. Op verschillende plekken had ze "een broske" of "schuurborstel" en kwam ze om het half uur van de wei gerend om in de stal te gaan schuren. Verschrikkelijk om te zien als baasje! 

Ik ben dolblij met mijn zomereczemertje, want ik volg haar op de voet op en zie hoe ze geëvolueerd is en straalt! Van dagelijks behandelen zijn we al af kunnen bouwen naar 2x/week insmeren met onze Zomereczeem lotion terwijl ze nog met Nevada en Bras 24/7 de weide op gaat. Haar manen groeien als kool, ze schuurt niks meer, draagt geen deken, blinkt als een spiegel en is gewoon weer haar übervrolijke zelve!" ~ Laura Cleirens
---
Zomereczeem lotion The Natural Way resultaat
"Top product!
Je paard is zijn gewicht in goud waard, toch? Waarom dan niet kiezen voor een natuurlijk product dat echt werkt? Ik kocht deze lotion voor mijn toen 2-jarig paardje dat zich begon te schuren aan haar staart. Na een paar dagen zag ik al meteen dat het verzachtend werkte want ze schuurde nauwelijks of niet meer. Eerst heb ik het dagelijks 1 à 2 x aangebracht, dan 3 x per week en nu enkel nog 1 x per week om de huid aan haar staart en manen zacht en soepel te houden zonder jeuk. Een problematische schuurder zal 1 x per dag moeten aanhouden van zodra de lente eraan komt,  je hebt maar een beetje nodig. Stress, zon, droge huid, suikers in de voeding, kleine mugjes en andere insecten kunnen jeuk uitlokken dus de oorzaak is niet altijd heel duidelijk, maar je kunt er zeker wat aan doen! Intussen gebruik ik hem al voor meerdere paarden en telkens met succes. Ik raad iedereen aan om deze lotion in huis te hebben want jeuk is een verschrikkelijk iets en een gelukkig paard met mooie manen en staart is wat we allemaal willen. Top product dat iedere euro waard is! Doe zo verder Laura!" ~ Jentina D.C.  
---
Zomereczeem lotion The Natural Way resultaat
"Wow, wat een resultaat bij ons Iris. En dat al op 1 week tijd. Ik smeer nu om de 2 dagen Zomereczeem lotion van Laura Cleirens - The Natural Way. Wat een super middeltje!
Na 1 dag schuurde ze al niet meer. Ik heb dag 1 en 2 gesmeerd en dan een dag ertussen gelaten. Haar vacht is in haar nek al mooi terug gegroeid. Ze is geschoren geweest en op die plek waar ik olie heb gesmeerd is haar eigen zomervacht er ondertussen al doorgekomen. Ze reageert er echt goed op!" ~ Janne L.
---
Zomereczeem lotion The Natural Way - klanten reviews ervaringen, 100 % natuurlijk
Milou S.
---
Zomereczeem lotion The Natural Way ervaringen review, 100 % natuurlijk product
---
Zomereczeem lotion The Natural Way resultaat

"Tijd voor ons dagelijks ritueel! Acha laat zich met alle plezier insmeren terwijl we 2 jaar geleden rond deze periode al met 3 aan haar moesten hangen om een halster aan te doen omdat ze zo open lag aan haar hoofdje... Ze doet het nu supergoed en heeft al 2 jaar geen wondjes meer! We komen ook best lang toe met het product dus super content!" ~ Mieke S.
---
Zomereczeem lotion The Natural Way resultaat
"Ik gebruik het nu 2 weken 🤩 Ben benieuwd naar het verdere resultaat. Want voor mij is dit al een wereld van verschil ! Haar staart is niet meer zo bombastisch en ze krijgt zelfs haartjes door op de zwarte plek waar geen haar meer was. Ik ben echt blij 😀 ! Het is enkel de lotion die ik nu gebruik. Er is verder niet veranderd qua eten. Dus ik ben zeer tevreden." ~ Sharlien VdB
---
Zomereczeem lotion The Natural Way review resultaat
---
Zomereczeem lotion The Natural Way resultaat review
 
Foto's van tijdens de eerste week - 4x gesmeerd in totaal.
---
Zomereczeem lotion - The Natural Way, Laura Cleirens. Paarden jeuk zomereczeem manen staart schuren haargroei groeien
---
Zomereczeem lotion The Natural Way resultaat
 
"Hey Laura, ik heb 11 april 2020 een lotion bij jou gekocht voor zomereczeem en in combinatie met de suiker en eiwitvrije voeding (al 2 weken) is dit het duidelijke verschil. Zeer tevreden van het product!!!" ~ Melinka V. 
Zomereczeem lotion The Natural Way resultaat
 

Een kleine 4 weken geleden kreeg ik de vraag of onze zomereczeem lotion ook hielp bij wondjes tussen de billen, alsof het muggenbeten waren, waarnaar het paard in kwestie probeerde te happen om er met z'n tanden aan te kunnen. En dan krijg je nu zo een fantastische foto's doorgestuurd en de boodschap: 

"Het is echt zo goed als helemaal weg!! & hij heeft veel minder last! Ben heel tevreden 😊" ~ Céline I.

---

"Onze oudere merrie schuurt al elk jaar haar staart en manen stuk. Alles af. Nu met deze lotion niet meer. Ze heeft nu eindelijk terug haar manen. En moet geen deken op." ~ Yentl T.

---
Zomereczeem lotion The Natural Way resultaat
Van met je handen in het haar zitten om je zomereczemer...naar je paard die eindelijk weer nieuwe haargroei krijgt! Tina's paard schuurde extreem aan zijn staart. Vanaf het gebruik van onze Zomereczeem lotion is hij hiermee gestopt en zien we een paard dat weer rust krijgt en happy in zijn vel zit!
---
Zomereczeem lotion The Natural Way resultaat
Alweer een prachtige tussentijdse foto ontvangen waarbij het paard van Annelies volledig is gestopt met schuren! Resultaat met onze Zomereczeem lotion.
---
Zomereczeem lotion The Natural Way resultaatZomereczeem lotion The Natural Way resultaat
---
Zomereczeem lotion van The Natural Way zorgt ervoor dat de staart en manen van deze Fries weer beginnen groeien! 
---
Zomereczeem lotion The Natural Way resultaat
---
Zomereczeem lotion resultaat review The Natural Way natuurlijke behandeling
-
Zomereczeem lotion The Natural Way
 
Zomereczeem lotion The Natural Way Laura Cleirens - 100 % natuurlijk product middel oplossing voor paarden met zomereczeem en jeuk