GRATIS verzending vanaf € 60,00 | Dagelijks verzending | Gratis afhalen

Over

 

The Natural Way Laura Cleirens, 100 % natuurlijke verzorgingsproducten voor paarden, Zomereczeem jeuk SME staart-en maneneczeem schuren, mok rasp rainrot regenschurft, CPL chronisch progressief lymfoedeem

"Toen ik 10 jaar was besloot ik al paarden van zomereczeem te verlossen. Mijn levenswerk!"  

~ Laura Cleirens 

The Natural Way BV

The Natural Way® werd in 2017 opgericht door Laura Cleirens. Vanuit het Waasland runt ze haar webshop en produceert en verkoopt ze haar exclusieve assortiment 100 % natuurlijke, duurzame huidverzorgingsproducten voor paarden. 
Gespecialiseerd in het natuurlijk behandelen van paarden met jeuk en huidklachten: zomereczeemmok en CPL.

Vanuit een paard- en milieuvriendelijke visie wordt er voor pure en biologische grondstoffen gekozen, om zo de hoogste productkwaliteit en veiligheid te garanderen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van ecologische verpakkingsmaterialen die gerecycleerd en recycleerbaar zijn, tweedehands opvulmateriaal én bestellingen worden dagelijks met de fiets tot aan het postkantoor gebracht.

We voorzien al klanten in 8 Europese bestemmingen: België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Hongarije en het Verenigd Koninkrijk. 

Kiezen voor The Natural Way is kiezen voor...

- 100 % natuurlijke, kwalitatieve producten (EU certified)
- Een duurzaam en milieuvriendelijk bedrijf
- Een groeiend informatieplatform
- Passievolle klantenservice
- Dagelijkse én duurzame verzending en afhaling  

Onze producten worden aanbevolen door dierenartsen en paardentherapeuten.  

We zijn zo dankbaar dat we ondertussen echt duizenden paarden en eigenaars mogen meehelpen in hun jeukverhaal, voorzien van producten en advies, een luisterend oor bieden en nieuwe kennis aanreiken. Vol passie staan we voor je klaar!

The Natural Way Laura Cleirens 100 % natuurlijke huid verzorgingsproducten voor paarden, gespecialiseerd in het natuurlijk holistisch behandelen van zomereczeem, jeuk, mok, rasp, regenschurft, rainrot, CPL, Chronisch progressief lymfoedeem natuur shampoo bij paarden

Laura Cleirens

Laura Cleirens is de stuwende kracht achter The Natural Way. Ze is gediplomeerd herborist, aromatherapeut en natuurgids en blikt terug op een carrière als acupressuur- en sportmassagetherapeut voor paarden.

Doorheen de jaren ontwikkelde ze een holistische visie in haar behandelingen, adviezen en omgang met paarden.

Ze is gespecialiseerd in het natuurlijk behandelen van paarden met jeuk en huidklachten: zomereczeemmok en CPL.

Op slechts 10-jarige leeftijd begon Laura al met het verzamelen van wilde planten, legde ze een herbarium aan en leerde ze zelfstandig uit kruidenboeken over de geneeskracht hiervan.
Haar eerste pony, Beauty, schuurde licht aan zijn manen en staart, maar Shetlandpony Yorim waar ze iedere zondag mee op buitenrit ging, schuurde zich tot bloedens toe. Allerlei producten en inspuitingen konden niet op tegen de overheersende jeuk.
Op dat moment besloot Laura al dat ze paarden van zomereczeem ging verlossen en begon ze met haar kruidenbrouwsels.

Van een missie gesproken! 

Als eeuwige student blijft Laura haar zoektocht naar nieuwe kennis en antwoorden nieuwsgierig verderzetten. Ze gelooft er dan ook in dat ieder probleem kan worden opgelost wanneer de puzzelstukjes in elkaar vallen. Vanuit deze passie en liefde is The Natural Way ontstaan.

Elke dag geniet ze van het samenzijn met haar 3 prachtige merries: Nevada, Bras en Ika - haar zorgeloze zomereczemer - en haar halve boerderij aan dieren.

The Natural Way Laura Cleirens

In volgorde v.l.n.r.: Bras - Ika - Nevada

"Gepassioneerd door paarden, draag ik mijn steentje bij om de gezondheid en het welzijn van paarden te optimaliseren."

~ Laura Cleirens

  Net Orders Checkout

  Item Price Qty Total
  Subtotal €0,00
  Shipping
  Total

  Shipping Address

  Shipping Methods