GRATIS verzending vanaf € 50,00 | Verzendkost: € 5,95 | Dagelijks verzending

Over

 

Laura Cleirens The Natural Way

"Toen ik 10 jaar was besloot ik al paarden van zomereczeem te verlossen. Mijn levenswerk!"  

~ Laura Cleirens 

The Natural Way BV

The Natural Way werd in 2017 opgericht door Laura Cleirens. Vanuit Beveren-Waas runt ze haar webshop en produceert ze haar exclusieve assortiment 100 % natuurlijke en duurzame producten voor paarden, ter behandeling van zomereczeem, mok en CPL.

Vanuit een paard- en milieuvriendelijke visie wordt er voor pure en biologische grondstoffen gekozen, om zo de hoogste productkwaliteit en veiligheid te garanderen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van ecologische verpakkingsmaterialen die gerecycleerd en recycleerbaar zijn, tweedehands opvulmateriaal én bestellingen worden dagelijks met de fiets tot aan het postkantoor gebracht.

We voorzien onze klanten al in 6 Europese bestemmingen: België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal. 

Kiezen voor The Natural Way is kiezen voor...

- 100 % natuurlijke, kwalitatieve producten (EU certified)
- Een duurzaam en milieuvriendelijk bedrijf
- Een groeiend informatieplatform
- Passievolle klantenservice

Onze producten worden aanbevolen door gediplomeerde paardentherapeuten en dierenartsen.

The Natural Way Laura Cleirens, 100 % natuurlijke verzorgingsproducten voor paarden met jeuk en huidklachten, zomereczeem SME staart- en maneneczeem, haargroei, schilfers, mok, rasp, rainrot regenschurft, CPL chronisch progressief lymfoedeem, natuurlijk product middel oplossing

Laura Cleirens

Laura Cleirens is de stuwende kracht achter The Natural Way. Ze is gediplomeerd herborist, aromatherapeut en natuurgids en blikt terug op een carrière als sportmassagetherapeut voor paarden (sportmassage, acupressuur, fascia release, fysiotaping,...)

Doorheen de jaren ontwikkelde ze een holistische visie in haar behandelingen, adviezen en omgang met paarden.

Laura Cleirens is gespecialiseerd in het natuurlijk behandelen van paarden met jeuk- en huidklachten: zomereczeemmok en CPL.

Op slechts 10-jarige leeftijd begon Laura al met het verzamelen van wilde planten, legde ze een herbarium aan en leerde ze zelfstandig uit kruidenboeken over de geneeskracht hiervan.
Haar eerste pony, Beauty, schuurde licht aan zijn manen en staart, maar Shetlandpony Yorim waar ze iedere zondag mee op buitenrit ging, schuurde zich tot bloedens toe. Allerlei producten en inspuitingen konden niet op tegen de overheersende jeuk.
Op dat moment besloot Laura al dat ze paarden van zomereczeem ging verlossen en begon ze met haar kruidenbrouwsels.

Van een missie gesproken! 

Als eeuwige student blijft Laura haar zoektocht naar nieuwe kennis en antwoorden nieuwsgierig verderzetten. Ze gelooft er dan ook in dat ieder probleem kan worden opgelost wanneer de puzzelstukjes in elkaar vallen. Vanuit deze passie en liefde is The Natural Way ontstaan.

Elke dag geniet ze van het samenzijn met haar 3 prachtige merries: Nevada, Bras en Ika - haar zorgeloze zomereczemer - en haar halve boerderij aan dieren.

The Natural Way Laura Cleirens

In volgorde v.l.n.r.: Bras - Ika - Nevada

"Gepassioneerd door paarden, draag ik mijn steentje bij om de gezondheid en het welzijn van paarden te optimaliseren."

~ Laura Cleirens

The Natural Way Laura Cleirens Zomereczeem Mok CPL flyer 2023

  Net Orders Checkout

  Item Price Qty Total
  Subtotal €0,00
  Shipping
  Total

  Shipping Address

  Shipping Methods