GRATIS verzending bij aankoop vanaf € 100,00 in België en Nederland.

Over

Laura Cleirens The Natural Way

 

"Gepassioneerd door paarden, draag ik mijn steentje bij om de gezondheid en het welzijn van paarden te optimaliseren."  ~ Laura Cleirens 

The Natural Way werd in 2017 opgericht door Laura Cleirens, gediplomeerd (sport)massagetherapeut voor paarden, herboristaromatherapeut en Natuurgids (i.o.). Doorheen de jaren ontwikkelde ze een holistische visie in haar behandelingen en in de omgang met paarden. Ze is gespecialiseerd in het natuurlijk behandelen van paarden met zomereczeem.

Onder haar moto "Natuurlijk gezond" bied The Natural Way natuurlijke producten aan die de gezondheid van je paard ondersteunen en verbeteren. Hiervoor worden enkel kruiden en essentiële oliën uit land van herkomst gebruikt die 100 % zuiver en biologisch zijn. Zo garanderen we de hoogste therapeutische kwaliteit van onze producten.

Daarnaast streven we ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van ecologische verpakkingsmaterialen die gerecycleerd én recycleerbaar zijn en worden bestellingen met de fiets tot aan het postkantoor gebracht. Zo dragen we ons steentje bij!

Al van kindsbeen af is Laura gefascineerd door de dierenwereld en natuur, dewelke nog steeds centraal staan in haar leven. Op slechts 10-jarige leeftijd begon ze al met het verzamelen van kruiden, legde een herbarium aan en leerde zelfstandig uit boeken over de geneeskracht hiervan.

Haar eerste eigen pony, Beauty, schuurde licht aan zijn manen en staart, maar Shetlandpony Yorim waar ze iedere zondag mee op buitenrit ging, schuurde zich tot bloedens toe. Allerlei producten en inspuitingen konden niet op tegen de overheersende jeuk. Op dat moment besloot ze al dat ze paarden van zomereczeem ging verlossen en begon ze met haar kruidenbrouwsels.

Van een missie gesproken! 

Na haar schooltijd begon ze als eeuwige student aan haar zoektocht naar kennis en antwoorden. Ze gelooft er dan ook in dat ieder probleem kan worden opgelost wanneer de puzzelstukjes in elkaar vallen.

Elke dag geniet ze van het samenzijn met haar 3 prachtige merries: Nevada, Bras en Ika en haar halve boerderij aan dieren.

Opmerking:  Sinds januari 2020 is het niet langer mogelijk een (sport)massage behandeling voor je paard te boeken. 

The Natural Way paarden

In volgorde v.l.n.r.: Bras - Ika - Nevada, Goudsbloem aan het smullen