GRATIS verzending vanaf € 75,00 in België en Nederland.

Over

Laura Cleirens The Natural Way

 

"Gespecialiseerd in het natuurlijk behandelen van zomereczeem."  

~ Laura Cleirens 

The Natural Way

The Natural Way werd in 2017 opgericht door Laura Cleirens en produceert en verkoopt vanuit haar eigen atelier in Melsele 100 % natuurlijke verzorgingsproducten voor paarden, samengesteld uit pure grondstoffen. Zo garanderen we de hoogste therapeutische kwaliteit van onze producten.

Er wordt steeds zoveel mogelijk gebruik gemaakt van ecologische verpakkingsmaterialen die gerecycleerd en recycleerbaar zijn, tweedehands opvulmateriaal én bestellingen worden met de fiets tot aan het postkantoor gebracht. Zo dragen we ons steentje bij!

Onze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij The Natural Way, en momenteel verzenden we deze al naar 6 Europese bestemmingen: België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Portugal. 

Laura Cleirens

Laura Cleirens is gediplomeerd sportmassagetherapeut voor paarden (sportmassage, acupressuur, fascia release, fysiotaping,...), herborist, aromatherapeut en natuurgids (i.o.). Doorheen de jaren ontwikkelde ze een holistische visie in haar behandelingen en in haar omgang met paarden. Ze heeft zich gespecialiseerd in het natuurlijk behandelen van paarden met zomereczeem.

Al van kindsbeen af is Laura gefascineerd door de dierenwereld en natuur, dewelke nog steeds centraal staan in haar leven. Op slechts 10-jarige leeftijd begon ze al met het verzamelen van kruiden, legde een herbarium aan en leerde zelfstandig uit boeken over de geneeskracht hiervan.

Haar eerste pony, Beauty, schuurde licht aan zijn manen en staart, maar Shetlandpony Yorim waar ze iedere zondag mee op buitenrit ging, schuurde zich tot bloedens toe. Allerlei producten en inspuitingen konden niet op tegen de overheersende jeuk. Op dat moment besloot ze al dat ze paarden van zomereczeem ging verlossen en begon ze met haar kruidenbrouwsels.

Van een missie gesproken! 

Na haar schooltijd begon ze als eeuwige student aan haar zoektocht naar kennis en antwoorden. Ze gelooft er dan ook in dat ieder probleem kan worden opgelost wanneer de puzzelstukjes in elkaar vallen.

Elke dag geniet ze van het samenzijn met haar 3 prachtige merries: Nevada, Bras en Ika en haar halve boerderij aan dieren.

 

The Natural Way paarden

In volgorde v.l.n.r.: Bras - Ika - Nevada, Goudsbloem aan het smullen

 

"Gepassioneerd door paarden, draag ik mijn steentje bij om de gezondheid en het welzijn van paarden te optimaliseren."

~ Laura Cleirens